Eren; ‘’İhtisas Borsası Olmalıyız’’

Eren; ‘’İhtisas Borsası Olmalıyız’’

Gemlik’te Nisan Ay’ında gerçekleşmesi beklenen Gemlik Ticaret Borsası Seçiminde başkanlık için  Erkan Eren aday olduğunu açıkladı.

Gemlik’te faaliyet gösteren zeytinci Erkan Eren, Borsanın geleceğinden endişe ettiği için aday olduğunun altını çizerek, Borsa ile alakalı projelerini Gündem Medya Editörü Kazım Bulut’a anlattı.

Eren; ‘’Bizim Borsa’ya aday olmaktaki tek amacımız Borsamızın kapanmasının önüne geçmektir. Gemlik’te öncelikli projemiz laboratuar kurulması yönünde. Yaprak ve toprak analizlerimizi çoğunlukla Yalova’da laboratuara yaptırmak zorunda kalıyoruz. Sonuç çıkana kadar da ilaç ve bakım dönemlerini kaçırıyoruz. Bizim üreticiye yönelik kolaylık sağlamamız gerekir. Sağlıklı analizlerle ürün kalitemiz ve miktarımızı artırmamız gerekiyor.

İhtisas Borsası Olmak Zorundayız

Gemlik’in ihtisas borsası olması gerekiyor. Orhangazi ve İznik işlemlerini Bursa’dan yapıyor. Bu da bize önemli ölçüde zarar veriyor.  Bursa Borsasının önemli kaynağı zeytinciler tarafından sağlanıyor. İhtisas Borsası olmamız durumunda çevre ilçeleri kendimize bağlama ve Borsamızı büyütme imkanına sahibiz. Tüm adayların önceliği bana göre İhtisas Borsasına geçişin sağlanması olmalıdır.

Seçim için hazırlıklarıma başladım. Listemde sürpriz isimler yer alacak. Nisan Ay’ında yapılması beklediğimiz seçimde, her kesimden farklı kişilere yer vereceğiz’’ dedi.

 

(Son Güncelleme: 13 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir