ACAR’DAN KUDÜS AÇIKLAMASI

ACAR’DAN KUDÜS AÇIKLAMASI

ACAR’DAN KUDÜS AÇIKLAMASI

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar Amerika’nın, İsrail’in başkenti olarak Kudüs’ü tanımasıyla ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklama şu şekilde.

Kudüs’te yıllarca işgalci durumda bulunan ve oradaki Müslümanlara zulüm eden İsrail ve Amerika devletlerinin, bölgeyi kan gölüne çevirmek için attığı yeni bir adımla karşı karşıyayız. Düşmanlığı körükleyen savaş isteyen zalim yöneticilerdir. Bu yapılan haksız uygulamalara karşı sadece Müslümanlar değil tüm dünya halkları karşı koymalıdır.

Haklı davalarının sonuna kadar yanında duracağız

Kardeşlerimizin haklı davalarının sonuna kadar yanında duracağız. Saldırgan, dar görüşlü ve İslam düşmanı Trump, ülkeleri yeni bir savaşın eşiğine getirmekten çekinmiyor. Bizler hem Türkiye’nin hem de dünyanın aydın ve kardeşçe yaşamayı görev bilen insanları olarak mazlum halkların yanında duracak, Amerika ve İsrail devletlerinin  zulmüne karşı Müslüman direnişçileri savunacağız.

Güçlünün karşısında haklıların sesi olacağız. Hak ve adalet er geç yerini bulacaktır. Kudüs savaşın değil barış ve kardeşliğin mekanı olacaktır.

 

(Son Güncelleme: 11 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir