Takdir Kimin
Erdoğan Birleşmiş Milletlerde

Kudüs Provokasyonu-Yeni (CHP) Yanlış Yolda

Kudüs Provokasyonu-Yeni (CHP) Yanlış Yolda

Amerika, ‘’Ilımlı İslam’’ projesi ile ilk hamleyi, Türkiye’ye yapmıştı. Nur Cemaatini, önce hizmet hareketine, sonra da ılımlı İslam projesine dönüştürmüştü.

(1990) lı yılların ortalarında, Fetullah Gülen’i Vatikan’da papa ile buluşturmuş ve Fetullah Gülen’i geri dönemeyeceği bir biçimde, bu projeye bulaştırmıştı.

Şimdi de Amerikan Başkanı Turump’tan, çok çarpıcı bir hamle geldi. Şimdi, tüm İslam alemi olarak, Amerika’nın avucunun içindeki Suudi Arabistan’ın vereceği tepkiyi, bekliyoruz.

İslam dünyasını bölen ve körfez ülkelerini Katar’a karşı ambargo uygulamaya zorlayan Suudi Arabistan’ın, bu ortamda İsa’ya da, Musa’ya da yaranamayacağını, hep birlikte göreceğiz.

Aslında Türkiye olarak, bu konuda Amerika ile Kudüs konusunda mücadele ederken, başrolü Suudi Arabistan’a bırakmayı ve bu ülkenin Amerika’ya karşı, cesaretini ölçmeyi öneriyoruz.

Mekke ve Medine sayesinde, hem maddi hem de manevi inanç merkezi olmanın rantını yiyen Suudi Arabistan’ın, ne kadar İslam olduğunu görmek istiyoruz.

Üzüm Yemek mi – Bağcı Dövmek mi?

Amerika’da görülen Zarrab davası, Türkiye’deki siyasi grupları da, ayrıştırdı. Yolsuzluk hassasiyetleri devam etmek kaydıyla, (MHP) ve Vatan Partisinin, hükümetin ve özellikle devletin yanında yer tuttuklarını, görüyoruz.

(CHP) nin ise, Amerika ve FETÖ örgütüyle anı safta olduğunu görüyoruz. Kısacası, (CHP) nin gerçek amacının ‘’üzüm yemek olmadığını, bağcıyı dövmek’’ olduğunu, anlıyoruz.

Akşener’in ise (CHP) ye ürkek bir destek verdiğini, Saadet Partisinin de, daha sağduyulu bir çizgiye döndüğünü, hissediyoruz.

Kılıçdaroğlu’nun Etkisiz Bombası

Kılıçdaroğlu, dövizle yapılan bir ticari işlemi ‘’bir yurtdışı hesabı’’ gibi göstererek, saptırmada önemli bir hamle, daha yaptı. Geçmişte de, Erdoğan’ın 8 İsviçre bankasında, hesabı var demişti.

Bana göre, döviz yükselirken vatandaşa dövizini bozdur diyen Erdoğan’ı ‘’yakınların niye yurt içinde dövizle havale yapıyor’’ diye eleştirseydi, daha doğru ve mantıklı bir hamle yapmış olurdu.

Yeni(CHP) Yanlış Yolda

Bizler, emekçinin yanında olan ve emperyalist ülkelere karşı mesafeli olan, eski (CHP) yi arıyoruz. Yeni (CHP) nin, bir ‘’mezhep partisi oldu’’ yakıştırmasını, duymak istemiyoruz.

İrtica kapıda diye, yıllarca slogan atan bir (CHP) nin, FETÖ’cülerle iş tutmasını, (CHP) ilkelerine de Atatürk ilkelerine de uygun bulmuyoruz.

Yeni (CHP) nin, Sayın Bahçeli’nin tabiriyle, Amerika’nın bir ‘’acentesi’’ görüntüsü vermesinden, rahatsızlık duyuyoruz..

Futbolda Neler Oluyor

Süper Lig de, Bursaspor’un inanılmaz yükselişine tanık oluyoruz. Fazla şöhreti olmayan ve gol yollarına hızla sarkan bu Bursaspor, beklentilerimizin üzerine çıkmıştır.

Beşiktaş ise, Şampiyonlar Liginde, gruplarda aldığı başarılı sonuçlarla, kolay kolay kırılamayacak, bir rekoru kırmıştır.

Son hafta maçlarında alınan sonuçlardan sonra, lider takımlar aynı hizaya gelmiştir.

Günün Sözü

Kaybetmeyi,

Ahlaksız bir kazanca tercih et.

İlkinin acısı bir an.

Ötekinin vicdan azabı,

Bir ömür boyu sürer.

‘’Kızılderili Atasözü’’

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir