Giresunlulara Rektör Ziyareti

Giresunlulara Rektör Ziyareti

Gemlik’e gelen Giresun Üniversitesi Rektörü  Cevdet Coşkun, iletişim fakültesi dekan yardımcısı İsmail Cem Feridunoğlu, Bursa Gisiyad başkanı D. Şansal Hereklioğlu, Avukat Murat Toker ve gönül ehli Yakup Çukur Giresunlu hemşehrileri ile biraraya geldi.

Rektör Coşkun, Giresun Üniversitesinin tanıtımı ve geldiği aşamayı hemşehrileri ile paylaşırken dernek faaliyetlerini ve Gemlikte Giresunluların geldiği sosyal, ekonomik, kültürel ve sportif aşamaları dinleyip tanışma ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Samimi bir şekilde geçen ağırlama Gemlik Giresunlular dernek başkanı Halil Ataş, Girsiad A.Ş. yönetim kurulu başkanı Murat Çakır ve Giresunlu iş adamlarından  Mustafa Yiğit, Enver Şahin,  Hasan Okumuş, Halil Dağ,  Dursun Yavuz, Ferhat Özyılmaz, Şener Çakır, Durmuş Uslu, Mehmet Şamil Yiğit  ve hemşehrilerimizin katılımı ile  gerçekleştirildi.

Heyet daha sonra Gemlik’in ilk toplumsal kalkınma modeli ile oluşturulan projesi Girsiad A.Ş. ‘nin 7500 m²’lik iş merkezini ziyaret etti. Rektör Coşkun ve beraberindeki heyet hayranlığını dile getirerek ilçemizden ayrıldılar.

Gemlik Giresunlulara Rektör Ziyareti
(Son Güncelleme: 6 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir