Gemlik Koşucuları Ülke 12’ncisi

Gemlik Koşucuları Ülke 12’ncisi

Gemlik Belediyespor, yıldızlar kros liginde takım halinde önemli bir başarıya imza attı. İllerle ve il belediye ve büyük kulüpler ile mücadele ettiği kros ligi finalinde, Türkiye 12’ncisi olarak dikkatleri üzerine çekti.

Aydın’da koşulan yarışlara, finale kalan 27 kulüp katıldı. Gemlik Belediyespor büyük kulüplerin arasına adını yazdırdı. Gemlik Belediyespor’un 12’nci olduğu yarışmalarda Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) birinci oldu.

Final yarışmaları sonrasında açıklama yapan Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar; ‘’Kulübümüzün atletizm takımı, pek çok kulübü geride bırakarak hatırı sayılır bir başarıya imza attı. Bursa’nın finallere katılan tek takımı olan Gemlik Belediyespor takımı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü gibi atletizmde marka olan bir takımın da katıldığı yarışlarda adından söz ettirmiştir. Genç kızlarımızı ve ailelerini kutluyorum. İnanıyorum ki, bu kızlarımız Gemlik’in gururu olmaya devam edecektir. Atletizm takımımızdan beklentilerimiz çok yüksek’’ dedi.

(Son Güncelleme: 5 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir