Takdir Kimin
Erdoğan Birleşmiş Milletlerde

Bir Doların Şifresi – Engelliler Haftası

Bir Doların Şifresi – Engelliler Haftası

Amerika ve Sovyetler Birliğinden olan, ‘’İki Kutuplu dünya’’ dönemi, 1990 yılında sona ermişti. Ardından, tek süper güç dönemi başladı.

Amerika tek süper güç olur olmaz, 1990 yılında Irak savaşını, başlatmıştı. Amerika’nın, bu kanlı yağma planını fark eden Türkiye, Amerika’nın dayattığı 1 Mart teskeresine geçit vermedi.

Artık, Türkiye’nin ‘’Nato Ortaklığı’’ pamuk ipliğine bağlı olmuştu. Nato ortaklığı uğruna, (1950) li yılların başlarında, Kore’de yüzlerce şehit veren Türkiye, artık ‘’Nato’’ nun yeni hedefi haline, getirilmişti.

Tek süper güç, artık ‘’Mafya Devlet’’ haline, dönüşmeye başlamıştı. Enerji kaynağı olan ülkeleri, işgal etmeyi hak olarak, görmeye başladı.

Bu bölgedeki ülkeleri bölmeyi, ‘’demokratik eylem’’ olarak, tanıtmaya başladı. Yanıbaşında ise Arap-Amerikan petrol ortağı Suudi-Arabistan’dan, ‘’tık’’ çıkmıyordu.

Suudi Arabistan Ne Durumda:

İslam kökenli Suudi Arabistan, artık Amerika ve Pentogon’un uşağı haline gelmişti. Şantaj yaparak, Suudi Hanedanının Amerikan bankalarındaki 750 milyar Dolarlık hesaplarına, el koydu.

Ve. Tehdit ederek, 500 Milyar Dolarlık silah alımına, razı etti. Suudi Arabistan artık, İslam ülkelerini bölmek ve İslam ülkelerinin birbirlerine karşı savaşması için, kullanılacaktı.

Mafya Devletin Amacı:

Tek süper güç, artık yeni bir ‘’mezhep savaşı’’ peşindeydi. Amacı, nefret ettiği İran ile uşak gibi kullandığı Suudi Arabistan’ı, kapıştırmaktı.

İşte bu mafya devletin, bir türlü itaat ettiremediği ülke ise, Türkiye’ydi.

Türkiye Kulvar Değiştirecek

İşte bu ekonomik ve siyasal baskılar, Türkiye’yi yeni ortaklıklar aramaya, zorlamıştır.

Bir Doların Şifresi:

By Lock ile Bir Doların, Fetö örgütünün bir şifresi olduğunu, artık çok iyi biliyoruz. Bir doların üzerindeki ‘’Navos Ordoseclorum’’ cümlesini tercüme edince, Fetö örgütünün bir dünya projesinin parçası, olduğunu anlıyoruz.

Bu Latince cümlenin ‘’Yeni Çağların Düzeni’’ anlamına geldiğini, biliyoruz. Yeni dünya düzeninde ilk hedef, geçmişte 50 ülkeden meydana gelen Birleşmiş Milletleri, yakın gelecekte 250 veya 300 ülkeye, çıkarmaktır.

Yugoslavya’nın nasıl bölündüğünü, yakın zamanda gördük. Suriye’yi de, Irak gibi bölmek isteyenler, fırsat bulsalar bize de, operasyon çekecekler.

İkinci Hedef Enerji:

Tek süper gücün hedeflerinden biri de, enerji bölgelerini kontrol altına almaktır. Çin gibi, kendisine rakip olarak gördüğü ülkeleri enerji kozu ile kontrol altında tutmaktır.

Amaç hem üretici olan Suudi Arabistan’ı, hem en büyük tüketici olan Çin’i, kendisine muhtaç duruma sokmaktır.

Krizi Nasıl Aşarız:

Aslında, Amerika, İsrail ve onlara dahil olan Suudi Arabistan ile baş etmek için, önce kendi içimizdeki işbirlikçileri, ikna etmemiz lazımdır.

O grupların Liderlerine, Ak Parti ve Erdoğan’a muhalefet yaparken, devlet ve millete zarar vermekten kaçınmalarını, anlatmak lazımdır.

Engelliler Haftasındayız:

Bugün yaşadığımız ortamı analiz ederken, engellilerin, engelsizlerden daha yararlı olduklarını görüyoruz. Hiç olmazsa, bir engelli, ülkesine ve toplumuna zarar vermeyi düşünemez.

Günün Sözü

Akıllı insan.

Ne kimseyi sözleriyle değerlendirir.

Ne de kendi sözlerini,

Kimse için değiştirir.

‘’Konfüçyüs’’

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir