İbn-İ Sina Aile Sağlığı Merkezi Gün Sayıyor

İbn-İ Sina Aile Sağlığı Merkezi Gün Sayıyor

Her yıl artan nüfusa yönelik ilçe halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürüten Gemlik Belediyesi, Sağlık alanında ki yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor.

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan ve temeli temmuz ayında atılan 15,000 nüfuslu Cumhuriyet Mahallesinde ki, İbn-i Sina Aile Sağlığı Merkezi yapımında sona gelindi.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezinde çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı ve yılbaşından sonra hizmete gireceğini müjdeledi. Şehir merkezinden en uzak yerleşim alanlarına kadar hizmetleri aksatmadan vatandaşların kullanımına sunduklarını dile getiren Başkan Yılmaz, Cumhuriyet Mahallesi İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin yanı sıra Hisartepe Mahallesi, Eşref Dinçer Mahallesi, Balıkpazarı Mahallesi ve Cihatlı Mahallesinde yapacağımız Aile Sağlık Merkezlerini de 2018 yılında hizmete sunuyoruz. Amacımız daha yaşanabilir, daha sağlıklı bir kent oluşturmak” diye konuştu.

İncelemeler sırasında konuşan AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise, “ Olası bir depremde Gemlik’in zarar görmemesi için, bütün yapı stoklarımızın hızlı bir şekilde yenilememiz gerekiyor. Bu kapsamda Gemlik son dönemde hızlı bir şekilde kabuk değiştiriyor. Gemlik’in en büyük Mahallelerinden olan Cumhuriyet Mahallemizde de vatandaşların sağlık alanında ki ihtiyaçlarını önemli ölçüde karşılayacak İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezimiz de yıl başından sonra hizmete giriyor. Vatandaşların layık olduğu en iyi hizmeti alması için aralıksız çalışan, Belediye Başkanımız Refik Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

1 yorum

  1. Hisartepe’de sağlık ocağı olacak mı ? Olacaksa zamanı belli mi ? Teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir