TATAR; ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT

TATAR; ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Can Tatar ve yönetim kurulu üyeleri, Gemlik İlçe Müftümüz Mehmet Reşat Şavlı’yı makamında ziyaret etti.

Toplumsal ahlak, faiz, kumar ve yıkılan ailelerin konu olduğu sohbette söz olan Tatar şunları söyledi; “Ülkemizde yaşanan ahlaki çöküntüler, yıkılan yuvalar, zina, faiz ve kumar belasının göz ardı edilemeyecek derecede artması, maalesef “ahlak ve maneviyat”tan uzak bir yaşam sürdüğümüz anlamına geliyor.

%99’u Müslüman olan bir ülkede, değişik isimlerle adlandırılmış çeşit çeşit kumarın devletin gözetiminde ve müsaadesinde oynatılıyor olması, zina gibi bir günahın suç olmaktan çıkartılması, yüce Allah’ın haram kıldığı faiz belasının ülkemize büyük zararlar vermesi Saadet Partisi teşkilatı olarak bizleri çok üzüyor. Bu nedenle, Saadet Partisi olarak devletimizi ve milletimizi ilgilendiren her konuda çalıştaylar yapmakta ve devlet görevlilerini bu çalıştaylara davet etmekteyiz. İlçemizde de Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak ahlak ve maneviyat sahibi gençlik yetişmesi için bir takım faaliyet ve çalışmalar yapmakta bu çalışmalarımıza desteklerinizi beklemekteyiz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

İlçe müftümüz Şavlı ise; Saadet Partili gençlerin yapmış olduğu ziyaretten ve duyarlılıklarından dolayı mutlu olduğunu söyleyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi; “Sevgili genç kardeşlerim, tespitleriniz ve söylemleriniz göz ardı edilemeyecek kadar önemlidir. Din görevlileri olarak, ahlak ve maneviyat sahibi nesillerin yetişmesi için çalışmaktayız. Bu sebepledir ki; 4-6 yaş çocuklarımızın eğitimlerine önem veriyor ve okullar açıyor, gündüzlü ve yatılı kurslarımızı çok şükür ki her yaştan talebelerimiz ile taçlandırıyoruz. Saadet Partisi olarak yapmayı düşündüğünüz herhangi bir konferansı da severek destekleriz. Kur’an ve Sünnet ışığında yaşayan bir toplum olmak adına elimizden gelen tüm gayreti gösteririz” şeklinde konuştu.

 

(Son Güncelleme: 1 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir