MAVİ KAPAK KAMPANYASINA PLAKETLİ TEŞEKKÜR

MAVİ KAPAK KAMPANYASINA PLAKETLİ TEŞEKKÜR

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen mavi kapak kampanyasında Belediyeye ikinci defa tek başına 500kg mavi kapak toplayarak, kampanyaya katkı sağlayan Zeynep Emine Aydın’a, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk plaket takdim etti.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Efe Eren geri dönüşüm yetkilisi Sercan Bıyıklı adına teşekkür eden Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, örnek davranışından dolayı Zeynep Emine Aydın’ı plaketle onurlandırarak, ihtiyaç sahibi olan engelli vatandaşlara ulaştırılmak üzere 2 adet tekerlekli sandalyeyi de teslim etti.

Bitkisel atık yağ ve atık pil kampanyaları ile birlikte mavi kampanyası kampanyası çalışmalarını da ivedilikle yürüttüklerini ifade eden Ahmet Dedetürk, “ Geri dönüşüm ve engelli vatandaşlarımıza yönelik araç ve malzeme desteği bakımından büyük önem taşıyan projeye destek veren, tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

70 yaşındaki emekli Öğretmen Zeynep Emine Aydın’da duyarlı vatandaşların yanı sıra kendisine anlamlı bir jest yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a ve ekibine teşekkürlerini iletti.

 

(Son Güncelleme: 1 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir