GTSO’da İstihdam Fuarı Konuşuldu

  GTSO’da İstihdam Fuarı Konuşuldu

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kasım ayı olağan meclis toplantısında Türkiye’de ilk defa bir ilçede  İşsizi çağırıyor sloganı ile gerçekleştirilen İstihdam fuarı konuşuldu.

GTSO Meclis Başkanı Paşa Ağdemir’in daveti ile toplantıya katılan ve meclis üyeleri ile yönetcilere bilgi veren İş Kur Müdürü Ünver Ünver, “fuar beklentilerimizin çok çok üzerinde bir katılıma sahne oldu. 2 gün süren fuarımıza çoğunluğu bayanların oluşturduğu 8 bin civarında katılım oluştu. 8 bin 300 cv doldurulurken, birebir olarak 2 bin 300 iş görüşmesi gerçekleştirildi. Şu ana kadar bin civarında kişinin işe yerleştirilmesinde son aşamaya gelirken, bu sayı önümüzdeki zaman diliminde 2 bin 500’ü bulacak” dedi. Ünver Ünver, “fuarda ayrıcı üniversitelerde ve yüksek lisans alanlarında eğitim gören 300’e yakın öğrencinin de staj planlamasının yapıldığını” söyledi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Kemal Akıt’ta “GTSO’nunda büyük destek verdiği fuarın ilerleyen zamanlarda daha da kapsamlı olarak devam edeceğinden şüphesi bulunmadığını” ifade ederek, “Gemlik bu konuda bir ilki daha başarmıştır. Bu sanayicimiz ve işe ihtiyacı olanlar içinde iyi bir fırsat oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Meclis Başkanı Paşa Ağdemir’de “genel olarak katılım güzeldi. Bizde Gemlik’teki STK’lar olarak elimizden gelen desteği verdik. Türkiye’de ilk defa bir ilçede ve Gemlik’te yapılıyor olması da ayrıca önemliydi. Gerek 45 katılımcı firmaya ve gerekse hiç bir emeğini esirgemeyen tüm ilgililere Gemlik iş dünyası olarak  farklılığımızı ortaya koydukları için” teşekkür ediyoruz dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir