Açığa alınanlar gözaltına da alındı

Açığa alınanlar gözaltına da alındı

Gemlik Belediyesinden açığa alınan İmar Müdürlüğünden İ.D. ve Fen İşleri Müdürlüğünden U.K.’nin gözaltına alındığı öğrenildi. Olayların ortaya çıkmasının ardından İ.D.’nin gözaltında ifade verdiği, U.K.’nin ise silahla yaralama olayının ardından emniyette ifade verdiği öğrenildi.

Soruşturmalar Sürüyor

Gemlik Belediyesi’nin Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığına yaptığı başvuru sonrasında, iki isim ile alakalı da soruşturmanın başlatıldığını ve incelemelerin de bu şekilde sürdüğü kaydedildi. Yapılan inceleme sonrasında da, U.K.’nin yardımcı olduğu konular sonrasında, kendisine istemeden para verildiği, bunu da geri çevirmediğini öne sürdüğü iddia edildi.

İki isim ile alakalı da memuriyetten ihracı ile ilgili de başvuru yapılırken, incelemeler sonrasında bu konuda da karar verileceğinin altı çizildi.

Yılmaz, Maaşları Ödetmeyecek

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise, belediye imar müdürlüğünde makbuzda sahtecilik yapan İ.D.’yi açığa aldıktan sonra, ödemesi gereken 3/2 miktarındaki maaşı da yatırmayacağını dile getirdi. Gerekçe olarak ise kasaya girmesi gereken ana para yatsa da, yıllar içindeki faizlerin ödenmesi gerektiğinin altını çizen Yılmaz, davanın başlaması sonrasında, İ.D.’ye farklı işlemler yapacağını da kaydetti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir