Eren Caner; Kullanılabilir Bilgi Sahibi Olun

Eren Caner; Kullanılabilir Bilgi Sahibi Olun

Gemlik’te düzenlenen istihdam Fuarının ikinci konferansında Eren Caner sunum yaptı.

Doğan TV Sosyal Medya Yöneticisi olan Caner, sosyal medya, değişim, inovasyon ve digital çağ ile alakalı bilgilendirmeler yaptı. Caner Sosyal Medya Haberciliği ile alakalı başladığı anlatımında şu ifadelere yer verdi; ‘’İnsan değişmiyor. Bu nedenle araçlar da kendi içinde benzerlik gösteriyor. İlk telefondan, tuş kilidi mantığına kadar.

Okullarımız, yıllardır bizi doğru yönlendirmedi. Asıl sorulması gereken, bizim içimizi neyin kıpır kıpır yaptığı olmalıydı. Okullardaki eğitim size eski gelmeye başladı. Bu nedenle onun da yenilenmeye ihtiyacı var.  Üniversitelerinizden, kullanılabilir bilgi isteyin.

Markalar da gençleşmek zorundadır. Bilindiği gibi eski markalar bile, yeniliklere uyum sağlamak adına departmanlar oluşturuyor. Markalar da, kurumlar da yaşlanıyor. Son dönemde, gençleşme çalışmaları da, bunun fark edilmesinden dolayıdır. Gençleşmeyen ve uyum sağlamayan markalar yok olmaya mahkumdur. Bir milyon kişinin yaptığını yaparsanız, bir milyon birinci olursunuz. Fark yaratmak zorundasınız. Sosyal medya uzmanı olmayın. Sosyal medya uzmanı ara elemandır. Sosyal medya dağıtım ağıdır.

Şimdi dünyanın gündeminde ise cripto paralar var. Betcom 21 milyon’a ulaşmak istiyor. Bu sistem tapu verilerinden, E-Devlet bilgilerine kadar her konuyu depolama şansı var ve son derece güvenli. Şu anda, 11 milyon ayrı bilgisayardan yönetiliyor. Para üretiyorlar’’ dedi.

 

(Son Güncelleme: 18 Kasım 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir