Ak Parti’de temayül yapıldı

Ak Parti’de temayül yapıldı

Ak Parti’de temayül yapıldı

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanlığı, yeni ilçe başkanının belirlenmesi sürecinde sandık başına gitti. Teşkilat Yönetimi, Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu, Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Başkanları katıldı.

Işık’tan Teşekkür

Temayül öncesinde söz alan Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık; ‘’Gemlik’te geçmişten gelen ve sürecimizde devam eden önemli bir başarıyı yeni döneme miras bırakıyoruz. Bize başkanlık dönemimizde destek olanlara teşekkür ediyorum.

Teşkilatımız bugün kanaatlerini kullanacak. Buradan çıkan sonucun da, ilçe başkanının belirlenmesinde önemli rolü olacaktır. Teşkilatımızdan önemli ölçüde temayül yoklamasına katılım sağlandı. Teşkilat mensuplarına teşekkür ediyor, yeni dönemde başarılar diliyoruz’’ dedi.

Salman Temayüle Katıldı

Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da temayül yoklaması sonrasında Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatına geldi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve İlçe Başkanı Zafer Işık ile kısa süre toplantı yapan il başkanı, temayül oylamasındaki oyların olduğu çuvalı da alarak Gemlik’ten ayrıldı.

3 Aday Gidecek

İlk duyumlara göre temayül ve araştırmalar sonucunda belirlenen üç ilçe başkanı adayının Ankara’ya gideceği ve ilçe başkan adayının buradan belirleneceği kaydedildi.

Bilindiği gibi Ak Parti’de temayül öncesi 6 kişi aday adaylığını açıklamıştı.Aday adayları arasında İnşaat mühendisi Şamil Yiğit, işadamı Yaşar islam,  işadamı ve elektrik mühendisi Gökay Bilir, Avukat Levent Aydın ve işadamı makine mühendisi Faruk Aktaş yer alıyor.

 

(Son Güncelleme: 10 Kasım 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir