GEMLİK BELEDİYESİNDEN BİR SPOR SALONU DAHA

GEMLİK BELEDİYESİNDEN BİR SPOR SALONU DAHA

Gemport Anadolu Lisesi spor salonu 13 Kasım 2017 Pazartesi günü saat 10:00’da Gemlik Belediyesi ihale salonunda açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Bilindiği üzere Gemport Anadolu Lisesi önceki ismi ile Gemlik Lisesi, Gemlik’in en eski lisesi olup, 52 yıllık bina, depreme dayanıklı olmadığı için daha önce yıkılarak, Gemlik Belediyesi öncülüğünde, Gemport A.Ş tarafından yeniden inşa edilip 2016-2017 yılında hizmete girmişti.

Son olarak Lale Kemal Kılıç Ortaokulunda da, Arcelor Mittal Firması ile ortaklaşa yapılan spor salonuyla beraber, Gemlik Belediyesi-Özel sektör işbirliği ile Gemlik’te son 6 yıl içerisinde, 7 okul, 3 spor salonu kazandırılmış oldu. Öte yandan Gemlik Belediyesi, 11 Eylül Ortaokuluna da spor salonu kazandırmak için de girişimlerini sürdürüyor. Okul bahçesinde ki kamulaştırmalarda da son aşamaya gelindiği bildirildi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilçe adına altın bir yıl olacağını vurgulayarak; ” Girişimlerimiz sonucu Gemlik lisesini yıkıp Gemport Anadolu lisesini yaptırarak Gemlik’e yeni bir lise kazandırmıştık.  Şimdi de Gemlik Belediyesi olarak spor salonunu yapmak sureti ile gençlerimizin daha sağlıklı ve modern koşullarda spor yapmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

İlçede 5 ayrı spor salonunun ve 7 yeni okulun da temelini atacaklarını müjdeleyen Başkan Yılmaz, Marmarabirlik Depolarının takas ve kamulaştırma yoluyla devralındığını ve bu bölgeye iki ayrı okul yapılacağını ifade etti. Orhangazi ve Gemlik’in yararlanacağı İş Okulu ve Baktat Fen Lisesi ile birlikte Cihatlı Toplu Konut Alanına bir ilkokul ve ortaokul kazandıracaklarını açıklayan Refik Yılmaz, Şehit Cemal İlkokulunu da yenileyeceklerini sözlerine ekledi.

Gemport Anadolu Lisesi Spor Salonu yapım işi şartnamesine, Gemlik Belediyesinden ulaşılacağı açıklandı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir