Saadet’ten İşçi Emeklilerine Hayırlı Olsun Ziyareti

Saadet’ten İşçi Emeklilerine Hayırlı Olsun Ziyareti

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız başkanlığında ve kalabalık sayıdaki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, yeniden güven tazeleyen Gemlik İşçi Emeklileri Şube Başkanı Ömer Şimşek ve yönetim kurulu üyelerinin misafiri oldular.

İşçi emeklileri Gemlik şube başkanı Ömer Şimşek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında şunları söyledi. “İşçi emeklileri derneği olarak emeklilerimize kolaylıklar sağlamak adına bir takım faaliyetler yürütmekteyiz. İl ve ilçemizde bulunan esnaflar ve kurumlar ile yaptığımız anlaşmalar gereği kendilerine gıda, sağlık, giyim vb. alanlarda bir takım indirimli ürün ve hizmetlerin verilmesine aracılık etmekteyiz. Emeklilerimizin daha iyi yaşam koşullarına sahip olması için bu indirimlerden ziyade hükümetin emeklilere daha iyi yaşam koşulları sunmasını ve emekli maaşlarına daha uygun zam yapmasını bekliyoruz.” dedi.

Saadet Partisi ilçe başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ise “Yabancı ülkelerin emeklileri bir aylık emekli gelirleri ile ülkemizde rahatça yaşamakta iken, bizim emeklilerimiz tabiri caiz ise Bursa’ya gidememektedir. Rahmetli Erbakan hocamızın başbakan olduğu dönemde emeklilerimize %300’lere varan oranlarda maaşlarına zam yapılmıştır. Saadet Partisi iktidarımızda emeklilerimize indirimli ürünler sunmak yerine, indirimlere ihtiyaç duymayacak seviyede maaşlarına zam yapacak daha güzel yaşam şartlarına kavuşmalarına yardımcı olacağız. Milli Görüş prensipleri doğrultusunda ülkemizi yeniden yaşanabilir bir ülke ve yeniden büyük Türkiye normlarına getireceğiz.” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 5 Kasım 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir