GEMLİK BELEDİYESİNDEN ESTETİK DOKUNUŞLAR

GEMLİK BELEDİYESİNDEN ESTETİK DOKUNUŞLAR

Kent estetiğine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam eden Gemlik Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Ahmet Dural Meydanında başladığı yeşillendirme ve peyzaj çalışmalarına, Üniversite, Balıkçı barınağı, Terminal kavşağı ve Cumhuriyet Mahallesi Manastır Mevkii’nin farklı noktalarında devam ediyor.

İlçenin trafik yoğunluğunu üstlenen bölgelerde de görsel iyileştirme çalışmaları yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şev taşları ile döşenen yolları ve park alanlarını, daha sonra üzerlerine çim ve çiçek ekimi gerçekleştirerek, Kentin estetik görünümünü tazeliyor.

Sadece alt yapı, üst yapı ve yatırım hamleleriyle değil, ilçenin her yönünü güzelleştirecek, kent estetiğini de öne çıkaracak önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “ Gemlik’i daha yaşanabilir hale getirmek, Gemlik’e gelenleri de yeşilin en güzel tonlarıyla buluşturmak adına hiçbir özveriden kaçınmıyoruz. İlçe genelinde gerçekleştirdiğimiz peyzaj hamlelerimiz aralıksız devam edecektir” diye konuştu.

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir