Ülkü Ocakları Futbol Turnuvası Sona Erdi

Ülkü Ocakları Futbol Turnuvası Sona Erdi

Gemlik Ülkü Ocakları, Uyuşturucu ile mücadele kapsamında başlattığı sosyal sorumluluk projelerinin ilkinde orta öğretim düzeyinde ki öğrencilere futbol turnuvası düzenledi. Turnuvaya ilçemizde ki liselerden geniş katılım oldu.

Final maçında ki karşılaşmaya çok sayıda gencin izleyici olarak katılması dikkatlerden kaçmadı. Turnuvanın birincisi ise Endüstri Meslek Lisesi, ikincisi Hasan Çetin Temel Lisesi, üçüncüsü Gemlik Anadolu Lisesi ve Dördüncüsü ise Ticaret Meslek Lisesi oldu.

Ödül töreninde konuşma yapan Gemlik Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birim Başkanı Mustafa Doğru, ‘’Çağımızın en büyük tehlikelerinden biri olan uyuşturucu teröründen genç kardeşlerimizi uzak tutmak amacıyla futbol, basketbol ve masa tenisi turnuvaları, doğa yürüyüşü, kitap okuma etkinlikleri, münazara yarışmaları ve bilgi yarışmaları, yabancı dil kursları, tarih seminerleri ve daha bir çok projelerimizi gerçekleştireceğiz. Bu konuda ailelerin, eğiticimlerin ve Gemlik’li hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz.’’ Dedi.

Ödül töreni sonrası Ülkü Ocaklı gençler hatıra fotoğrafları çektirdiler.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir