YILDIZ: İSTİFALARLA İKTİDAR PARTİSİNİN 'ANSIZIN' SEÇİME HAZIRLANDIĞINI GÖRÜYÖRÜZ!

YILDIZ: İSTİFALARLA İKTİDAR PARTİSİNİN ‘ANSIZIN’ SEÇİME HAZIRLANDIĞINI GÖRÜYÖRÜZ!

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, düzenlediği haftalık basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız, AK Partili bazı belediye başkanlarının istifasına ilişkin, “Biz, hemen yarın olmasa bile bu istifaların esas itibarıyla iktidar partisinin seçime hazırlığı olarak görüyoruz.” dedi.

Yıldız, “Türkiye’nin esas derdi hep bu ansızın alınan kararlar, yapılan icraatlar ile ilgili. Çünkü biz bakıyoruz ki bir gecede ansızın TEOG ve üniversite sistemi değiştirilmiş. Bir gece ansızın vergi sistemi alt üst edilmiş. Bir gece ansızın belediye başkanları istifaya zorlanmış. Hep ansızın. Bu tabii bizim kafamızda ister istemez şu soruyu da sorduruyor, ‘Acaba yarın ansızın seçim kararı da alabilirler mi’ diye” şeklinde konuştu.

BELEDİYELERİN BÜTÇELERİNİN NASIL YÖNETİLDİĞİNE TEMAS ETTİRİLMİYOR

Kamuoyunun gündeminde Ak Parti’li bazı belediye başkanlarının istifası ve müftülerin nikah kıyma yetkisi veren düzenlemenin yer aldığını hatırlatan Yıldız, şunları söyledi:

“Belediyelerin 15 yıllık süreçte nasıl yönetildiğine dair bilançoyu açıklamak yerine, tam tersine bunlara kimse temas etmiyor. Adeta ettirilmiyor. Halbuki milletin asıl bunları bilmeye ihtiyacı var. Kamu kaynaklarını bu belediyeler nasıl kullandılar? İmar değişikliklerinin altında neler yatıyordu? Kimler bu imar değişiklikleriyle büyük rant elde ettiler? Kimse bunu tam olarak bilmiyor.” dedi.

 

(Son Güncelleme: 31 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir