AŞIKLAR ŞÖLENİ COSKUSU

AŞIKLAR ŞÖLENİ COSKUSU

Gemlik Kaymakamlığı ve Gemlik Belediyesi’nin işbirliği ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Asım Kocabıyık Kültür Merkezinde “Aşıklar Şöleni” düzenlendi.

Gemliklilerin yoğun ilgi gösterdiği “Aşıklar Şölenine” Türkiye’nin en sevilen ozanları Aşık Rahim Sağlam, Aşık İhsan Yavuzer, Aşık Kul Nuri, Aşık Orhan Üstündağ’ın okuduğu birbirinden güzel eserlerle renk kattı. Ünlü ozanların karşılıklı atışmaları ise izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Düzenlenen Aşıklar Şöleni gecesinde okunan her eser,  izleyenleri coşturdu. Misafirlere atışma, koçaklama, şiir, sözlü ve sazlı güzelleme ile taşlama dallarından örnekler sunuldu.

Düzenlenen programa Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce ve çok sayıda vatandaş katıldı.

2 saat süren program sonunda katılımcı halk ozanlarına gecenin ansına Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli tarafından çiçek takdim edildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir