GTSO ile Gemlik İŞ-KUR Müdürlüğü  İstihdam Fuarı Protokolü İmzaladı

Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik İŞ-KUR Müdürlüğü, Gemlik Belediyesi, Gemlik Ticaret Borsası ve Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda  17-18 Kasım 2017 tarihinde Gemlik Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenecek olan “İŞ SİZİ ÇAĞIRIYOR” sloganı ile düzenlenecek olan İstihdam Fuarı kapsamında İş-KUR Müdürlüğü ile GTSO arasında protokol imzalandı.

Oda Yönetim Kurulu odasında yapılan imza törenine İŞ-KUR Gemlik Müdürü Ünver Ünver, Oda Yönetim Kurulu Başkan Kemal Akıt,  Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nurettin Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri  A.Ergin Erenoğlu, Mehmet Anar,  Şefik Yılmaz, Fikret Mete  ve Genel Sekreter  Agah Arda katıldı.

İmza protokolünde konuşan Oda Başkanı Kemal Akıt ” Ülkemizin kanayan en büyük yarası hiç şüphesiz ki işsizliktir. İşsizlik beraberinde bir çok alt sorunda yaratır. Bunlar asayiş problemleri, göç sorunu, buna bağlı çarpık kentleşme ve daha bir çok sorun.  Bizler oda olarak yıllardır bu sorunu çözmek için çaba harcıyoruz. Bu kapsamda KOSGEB Gemlik Hizmet Noktası ile İŞ-KUR hizmet noktası için odamızda yer tahsis ettik. Bu işle ilgilensin diye alanında uzman personel görevlendirdik. Bu güne kadar verdiğimiz Girişimcilik eğitimleri ile 600 ‘den fazla gencimize sertifika verdik. Kendi işlerini kurmalarına vesile olduk. Onlar iş yerlerini açtıkça bizler onur duyduk. Her şeyi Devletten Beklemek bizim gibi kurumlara yakışmaz. Biz hep bu çizgide hareket ettik, etmeyede devam edeceğiz. Hayata geçirilecek bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim. Başarılı olacağına da inancım tamdır” dedi.

17-18 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Fuara Gemlik’in yanı sıra Yalova, Orhangazi ve İznik’ten de işveren ve işçilerin katılması bekleniyor.

 

GTSO ile Gemlik İŞ-KUR Müdürlüğü  İstihdam Fuarı Protokolü İmzaladı
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir