GTSO Meclisinde İstihdam Fuarı Ele Alındı

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası Ekim ayı meclis toplantısı yapıldı.

Meclis başkanı Paşa Ağdemir’in başkanlığında toplanan meclis topalntısında 14 Ekim’de vefat eden oda başkanvekili Mehmet Yıldırım ile alakalı konuşmalar ve anma yapıldı.  GSTO Yönetim kurulu başkanı Kemal Akıt ve Meclis başkanı Paşa Ağdemir, “Mehmet Yıldırım, yönetim kurulunda her işi layıkıyla yapan bir değerli arkadaşımızdı. Yıldırım ülkemizin yanı sıra dünyanın bir çok yerinde yatırımlar yapan bir şirketin önde gelen isimdi. Onun sürekli olarak dile getirdiği ülkemin ayyıldızlı bayrağını her ülkede dalgalandırmak bizim için en önemli görevdir” dediğini ifade ettiler.

GTSO Meclis başkanı Paşa Ağdemir, 17-18 Kasım tarihlerinde yapılacak olan ve İşkur Gemlik Şubesi ile ortaklaşa düzenlenecek olan İŞSİZİ bekliyor temalı istihdam fuarı hakkında bilgi verdi. Ağdemir istihdam fuarının sadece Gemlik’i değil, Yalova, Orhangazi ve İznik’i de ilgilendirdiğini buralardan da iş arayanlarla işverenin burada bir araya a gelerek istihdamın artırılacağını ve GTSO’nun da burada bir köprü görevi göreceğini söyledi.

2017 Eylül dönemi bütçesinin de oybirliği ile onandığı meclis toplantısında bir süre önce oluşturulan ve meclis başkan vekili  Zafer Işık, meclis üyeleri  Hamza Aygün ile Hasan Haaloğlunun yer aldığı ARGE komisyonunun odanın kuruluşunun 120.yılı münasebetiyle çalışmalar yapmasına da karar verildi.

Meclis toplantısında oda meclis üyesi Hamza Aygün’ün bir süre başlatılan ilçemizde iz bırakanlar programı kapsamında Gemlik’te görev yapanlar Gölcük kaymakamı Mustafa Altıntaş, Muş Başsavcısı Ömer Mete ve Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’a yaptıkları ziyaret ve değerlendirmeleri anlattı.

Öte yandan Meclis başkanı Paşa Ağdemir, vefat eden oda yönetim kurulu başkanvekili Mehmet Yıldırım’ın yerine yönetim kuruluna Meclis üyesi Faruk Güzel’in, oda meclisine de Aydınlar Madencilik’ten bir yetkilinin davet edildiğini söyledi.

GTSO Meclisinde İstihdam Fuarı Ele Alındı

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir