ENGELSİZ DOĞUM GÜNÜ

Gemlik Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında, engelsiz yüzleri güldürmeye devam ediyor. Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, proje kapsamında saha çalışmaları ve Gemlik Kaymakamlığı’ndan elde edilen veriler neticesinde tespit edilen, engelli çocuklara sürpriz ziyaretler gerçekleştirerek doğum günlerini kutluyor.

Projenin hayata geçirilmesi ile ilk olarak, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 12 yaşına giren engelli Beytullah Özçelik’i evinde ziyaret ederek, sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Beytullah ile doğum günü pastasını üfleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, her sağlıklı vatandaşın bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak, “Beytullahın doğum gününü ailesiyle birlikte her beraber kutlamak istedik. Ona sürpriz bir ziyaret yaparak, mutlu gününde yalnız bırakmadık. Kendisi ve ailesi de çok mutlu oldular. Beytullah gibi diğer engelli evlatlarımız ve kardeşlerimiz bizim için ayrı bir değere sahip. Mutluluğa engel yok. Ben kendisine nice mutlu yıllar diliyorum” dedi.

Sürpriz ziyaretin ardından küçük Beytullah’a çeşitli hediyeler verildi.

 

(Son Güncelleme: 24 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir