İŞ-KUR'dan İstihdam Fuarı

İŞ-KUR’dan İstihdam Fuarı

Çalışma ve İş Kurumu Gemlik Hizmet Merkezi, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası, Gemlik Ticaret Borsası ve Gemlik Belediyesi beraberliğinde 17-18 Kasım’da Gemlik’te İstihdam fuarı düzenlenecek.

İlk olarak Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, başkanlığında oluşturulan sivil toplum örgütlerinin katıldığı toplantıyla başlayan hazırlıklarla ,alakalı ilk protokol imzaları Gemlik Belediyesi ve Çalışma ve İş Kurumu Gemlik Hizmet Merkezi arasında atıldı. İmza için Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz,Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, İşkur Müdürü Ünver Ünver hazır bulundu.

İstihdam fuarına Gemlik,Orhangazi, İznik başta olmak üzere Bursa ilçelerinden fuara katılım bekleniyor.İş arayanlarla işverenleri buluşturmayı amaçlayan fuar Gemlik’te ki fabrikaların personel açığını tamamlamaları için işletmelere tanıtım kolaylığı sağlayacak.

Gazetemize açıklama da bulunan Çalışma ve İş Kurumu Gemlik Hizmet Merkezi Müdürü Ünver, göreve geldiğinden beri Gemlik’te istihdam noktasında ki eksiklikleri ve yapılmayanları belirlediklerini ve bu çalışmalar için durmadan sahada olduklarını belirtti.Geçtiğimiz günlerde esnaflara yönelik İşgücünde Esnaf ve Sanatkarımızla Güçlüyüz temalı bilgilendirme toplantısı yaptıklarının altını çizen Ünver , Gemlik’te istihdam noktasında çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.Görev alanına giren tüm paydaşlarla birlikte hareket etmenin önemine inandıklarını ve bu birliktelikten Gemlik’in kazançlı çıkacağını sözlerine ekledi.

 

(Son Güncelleme: 23 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir