Borsa’dan Bursa Valisi’ne Ziyaret

Borsa’dan Bursa Valisi’ne Ziyaret

Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır, Meclis Başkanı Mustafa Doğan, Meclis Başkan Yardımcısı Salih Erdinç Ersan ve Genel Sekreter Bahadır Selvi Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret bulunarak Coğrafi İşaretli Gemlik Zeytini hediye etti.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Çakır ve heyet borsanın yıl içersinde yapılan çalışmaları hakkında brifing verdi. Yapılan çalışmaların bölge ekonomisi için önemli olduğunu söyleyen Vali Küçük “ Coğrafi İşareti alarak ve kullanılmasını sağlayarak bölgenize ve zeytininize sahip çıkıyorsunuz. Bizlerde valilik olarak bundan sonra yapacağınız çalışmalarda ve coğrafi işaretin tanıtılması konusunda her zaman yanınızdayız. “ dedi.

FUARLARA DESTEK BEBKA’DAN

Yıl içersinde yurt içinde ve yurt dışında bir çok gıda fuarına katılım sağlandığını ve burada bölgemizin ve zeytinimizin tanıtımının yapıldığını dile getiren Çakır Eylül ayındaki gerçekleştirilen Yörex fuarındaki sağlamış oldukları Bebka desteği için Vali Küçük’e teşekkür etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir