TALAN; ESNAF ODASINA ADAYIM

TALAN; ESNAF ODASINA ADAYIM

Gemlik’te 5 dönem Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Talan, yine aday olduğunu açıkladı. Talan, yaptığı açıklamada, görev sürecinde yaptığı çalışmalara da değindi.

İSTEK ÜZERİNE ADAYIM

Talan; ‘’Görevi bıraktığımızdan bu yana esnafımız ve çevremizden sürekli talep geliyor. Bir dönem dinlendik. Yapılması gerekenleri gördük. Esnafımızı kırmak olmaz. Sonraki dönemde de, Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odasına adayız. Ekip çalışmamız devam ediyor. Bize güvenenleri haklı çıkarmak adına aday olacağız. Önümüzdeki dönemlerde, projelerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgi vereceğiz’’ dedi.

BÜYÜK MARKETLERE İLK CEZAYI BİZ YAZDIK

Sözlerinin devamında Gemlik’te ki büyük marketi mühürlettiğiniz altını çizen Talan; ‘’Gemlik’te önceliğimizi küçük esnafımıza verdik. Kazandığını Gemlik’te, Gemlik için harcayan bizim için her zaman değerlidir. Büyük marketler ile alakalı çeşitli kurallar olsa da, ne yazık ki yerine getirilmiyordu. Biz, Gemlik’te iki büyük firmanın şubelerini usulsüz ruhsat aldığından dolayı mühürlemiştik. Bugün sokak aralarında bile market var. Biz bırakana kadar 25 civarında market açılmıştı. Bizden sonraki dönemde, nerede ise 4 yıl içinde 25 civarı market daha açılmış. Sayı iki katına çıkmış. Bunların evraklarını inceleyeceğiz.

Biz 2018 yılında yapılacak seçimde yeniden başkanlığı alacağımıza inanıyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçim takvimi ile alakalı şu zamana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı. En erken Ocak Ay’ında olacağı düşünülen seçimler ile alakalı şimdiden adayların ortaya çıkması, seçimin hareketli geçeceğini düşündürüyor.

 

(Son Güncelleme: 16 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir