Anadolu Gençlik’ den Saadet Partisi Gemlik Gençlik Kollarına ziyaret

Anadolu Gençlik’ den Saadet Partisi Gemlik Gençlik Kollarına ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği ve Yönetimi, Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığına yeni atanan Can Tatar ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı Caner Limon, “ Bizleri samimi bir ortamda karşılayan Saadet Partisi Gençlik Kolları başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Saadet gençliği ile bizim dertlerimiz ortak. Gençler geleceğimizin teminatıdır. Malesef ülke gençlerimizin içine düştüğü manevi kriz yüksek düzeydedir. Zinanın, madde bağımlılığının ve alkol tüketiminin katlanarak arttığı, uyuşturucunun belasının ilköğretim düzeyine indiği bu dönemde, Anadolu Gençlik Derneği olarak yaptığımız çalışmalar ülkemiz gençliği için sığınılabilir bir liman, uzatılmış bir dost elidir”dedi.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Can Tatar ise; ‘’Gemlik gençlerinin ve ülkemizin sıkıntılarını bilmekteyiz. Gençleri içine düştüğü bu kaostan kurtarmak için hep birlikte çalışmaya hazırız. Evvelki yıllarda Millî görüş iktidardayken, sadece ekonomik kalkınma değil manevi kalkınmada yapıldı. Bu dertleri ortadan kaldıracak çözüm Millî Görüş iktidarı ile gelecektir.’’ şeklinde konuştu.

Ziyaret hediyelerin takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

(Son Güncelleme: 16 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir