BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE SATRANÇ TAKIMI    

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Şehit Etem Yaşar İlköğretim okulunu ziyaret ederek öğrencilere satranç takımı hediye etti. Okulda öğrencilerin oluşturduğu satranç kulübünün taleplerini Gemlik Belediyesine ileten öğretmenler, kısa sürede eksiklerinin tamamlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Gerçekleştirdiği ziyarette ” Çocuklar için okullara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada imkanlar ölçüsünde katkılarının devam edeceğini ifade eden Başkan Yılmaz, “ Satrancı önemsiyoruz çünkü, satranç zekayı arttıran, çocukları kötü alışkanlıklardan alıkoyan çok önemli bir spor dalıdır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın derslerinden kalan boş zamanlarını satranç oynayarak geçirmelerini amaçlıyoruz” dedi.

Şehit Etem Yaşar İlköğretim okuluna yapılan ziyarete, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yanısıra Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör’de eşlik etti. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz öğrencilerle sohbet ederek, çocukların isteği üzerine onlar ile fotoğraf çektirdi.

(Son Güncelleme: 12 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır 2025 PISA Pilot Uygulamasında ülkemizi temsil edecek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir