Ekim Meclisi tamamlandı

Ekim Meclisi tamamlandı

Gemlik Belediye Meclisi, Ekim Ay’ı ikinci oturumu Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı.

Belediye Meclisinin oturumunda doğrudan gündem maddeleri görüşüldü. Gündemin ilk maddesi Tarım Balıkçılık ve Turizm ve Turizm Komisyonu’nun, Hamidiye Mahallesinde 6831 Sayılı yasanın 2-B maddesi uyarınca yapılacak olan kadastro çalışmalarına, kadastro ekipleri ile görev yapmak üzere bilirkişi seçilmesi konusuydu. Gündem, belirlenen altı kişinin oy birliği ile kabul edilmesiyle son buldu.

Plan Bütçe Komisyonu ile alakalı yolda veya park alanında kalan çeşitli parsellerin kamulaştırılması ile alakalı konular, meclisin oybirliği ile kabul edildi.

İmar ile alakalı konularda da Narlı Mahallesi H22A01B1B pafta 1353 ve parsellere ait 1/1000 ölçekli plan değişikliğine yapılan itirazlar oy çokluğu ile reddedilirken, rapor da oy çokluğu ile kabul gördü. Yine Narlı Mahallesi H22A01B1B pafta 1241 parsel ve 527 parsel ile alakalı konu da oy çokluğu ile kabul edildi. Diğer maddeler ise oybirliği ile geçti.

Meclis gündeminin ardından Gemlik Kent Konseyi ve Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen Gemlik Zeytini Festivali konu edildi. Festival ile alakalı harcama tablosu gruplara verilirken, CHP Meclis Üyesi Galip Gür, harcamaların detaylı tablosunun verilmesini talep etti. Talep kabul edildi.

 

(Son Güncelleme: 11 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir