Saadet'ten Ömer Mete'ye Ziyaret 

Saadet’ten Ömer Mete’ye Ziyaret 

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı Gemlik’te görev yaptığı sürece Gemlik halkı tarafından çok sevilen Muş Başsavcısı Ömer Mete’yi Muş’ta ziyaret etti. Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve Mahalli İdareler Başkanı Hamza Aygün’ü   Muş Havalimanında karşılayan Mete heyete bölgenin tarihi mekanlarını gezdirdi.
Gemlik’in kendisi için unutulmaz bir yere sahip olduğunu söyleyen Mete tüm Gemlik halkına selam söyledi.
Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ise şunları söyledi: “Başsavcımız Sayın Ömer Mete Bey’in misafirperverliğinden, görmüş olduğumuz ilgi ve alakadan dolayı kendimizi evimize gelmiş gibi hissediyoruz. Bu nedenle kendisine teşekkür ederiz. Kendisinin, Gemlik halkının ve Saadet Partililerin gönlünde her zaman yeri olduğunu bilmesini istiyoruz.” dedikten sonra sözlerini noktaladı.
Mahalli İdareler Başkanı Hamza Aygün ise; “Sayın Başsavcımıza ilgi alaka ve güler yüzünden dolayı teşekkür ederiz. Kendisine buradaki görevinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Gemlik’te görev yapmış ve Gemlik’e değer katmış dostumuzu ziyaret etmekten dolayı mutluyuz. Saadet Partisi olarak dostlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir