Gemlik Armutlu çevre yolunda iki otomobil kafa kafaya çarpıştı

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı

Gemlik Çevre Yolu, Çukurbahçe çıkışının bulunduğu bölgede, iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. N.A.’nın kullandığı 16 JSA 40 plakalı otomobilin karşı şeritte bulunan 25 LT 060 plakalı otomobile çarptığı iddia edilen kazada, üç kişi yaralandı.

25 LT 060 plakalı otomobilde bulunan M.B ve N.B. ve 16 JSA 40 plakalı otomobilin sürücüsü N.A. yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil ekipleri ile Gemlik Muammer ağım Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların ilk tedavileri burada yapıldı.

Kaza sonrasında Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, trafik ekipleri inceleme yaptı. Tutanak ve incelemenin ardından yol kontrollü şekilde açılırken, araçlar çekici ile kaldırıldı. Meydana gelen kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.

(Son Güncelleme: 5 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

2 Yorumlar

  1. Yeter Artık

    Allah aşkına bu kaçıncı kaza. Okul ve fabrika servis araçlarının ana geçiş güzergahlarından burası. Gazetelerde sadece ölü yada yaralı olunca haber oluyor. Her hafta en az 1 kazası var buranın. İlla 8-10 kişinin öldüğü bir kaza olunca mı önlem alacak etkili ve yetkili büyüklerimiz. Hani alt geçit yapılacaktı? Yetkililer neden önlem almıyorlar? Mahalleli toplanıp yolu trafiğe kapatacağız. Geçit yapılma sözü almadan da açmayacağız.

  2. Sevgili ilçe belediyemiz ve buyuksehır beledıyemız; bu işi çözmeyecekse kım çözecek ? Bumudur hızmet anlayışı ? Duyarsızlık almış başını yürümüş. Değerli belediye başkanları karayollarını cozum ıcın neden sıkıstırmıyorsunuz ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir