GTSO’dan Emniyet Müdürüne Ziyaret

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu  üyeleri Gemlik’te göreve başlayan Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce’yi ziyaret ettiler.

Yönetim kurulu başkanı Kemal Akıt, Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, Yönetim kurulu üyeleri Ergin Erenoğlu, Mehmet Anar ve Şefik Yılmaz’ı makamında karşılayan İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Gemlik’i bölgede çeşitli dönemlerde hizmet yaptığı için bildiğini ifade ederek, genel olarak bakıldığında suç oranı yüksek gibi algılanmasına rağmen, istatistiklerimiz bunun bu kadar büyük olmadığını gösteriyor. Biz tüm kadro ve her birimimizle halkın her türlü isteğine cevap vermeye çalışıyoruz. Gemlik genelinde var olan MOBESE sistemini revize ederek fiber altyapı desteğine kavuşturuyoruz. Büyük özverilerle tespit edilen 71 ayrı noktada 122 kamera ile sokağa ve kente görüntülü olarakda hakim olacağız. Okul önlerinde ve civarında da çalışmalarımız deva ediyor. Her okul için bir polis ve bölgede de bir ekibimiz mevcut. Amacımız  suç oluşmadan önlemini alarak vatandaşımızın mağdur olmaması” dedi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Kemal Akıt’ta Gemlik’in güzel ve ekonomik olarak en gelişmiş ilçeler arasında yer aldığını söyleyerek, “bizler buranın tüccar temsilcileriyiz. Her durumda elimizi taşın altına koymasını bilen insanlarız. Üyelerimizin hepsi, çalışan, üreten, devlete vergisi veren, istihdama destek olan insanlar. Bizlerde onların şuanki temsilcileriyiz” dedi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası meclis başkanı Paşa Ağdemir ve yönetim kurulu üyesi Ergin Erenoğlu’da yapılan çalışmalarda destek olmaya devam edeceklerini, önceki yıllarda da sağlana araç desteği başta olmak üzere çeşitli imkanların sunulduğunu söylediler.

GTSO’dan Emniyet Müdürüne Ziyaret
(Son Güncelleme: 5 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir