AK GENÇLERDEN YAŞLI ZİYARETİ

AK GENÇLERDEN YAŞLI ZİYARETİ

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebeti ile AK Parti Gemlik İlçe Gençlik kolları üyeleri, ilçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Şeyhmus Siyaher  öncülüğünde ilçede ikamet eden yaşlı vatandaşları  ziyaret etti.
 

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü sebebi ile Ak Parti Gemlik İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Şeyhmus Siyaher ve yönetim kurulu üyeleri ilçede ikamet eden yaşlı vatandaşları ziyaret ederek  hayır dualarını aldı.

“YAŞLILARIMIZ DÜN İLE BUGÜN ARASINDAKİ KÖPRÜDÜR”

Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kurduğunu belirten Ak Parti Gemlik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Ali Kaya; “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, tecrübesi ile bizlere yol gösteren en değerli hayat rehberimizdir. Bir milletin ataları ile gençleri arasındaki köprü ne kadar sağlam olursa, geleceği de o kadar güçlü olur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutluyor, ömürlerinin her anını sağlıkla ve mutlulukla yaşamalarını temenni ediyoruz. “dedi.

AK GENÇLERDEN YAŞLI ZİYARETİ
AK GENÇLERDEN YAŞLI ZİYARETİ
AK GENÇLERDEN YAŞLI ZİYARETİ
(Son Güncelleme: 1 Ekim 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir