GESYAD’dan Başsavcıya ziyaret

 

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği, Gemlik’te Başsavcı olarak göreve başlayan Ali Ülger’i ziyaret ettiler.

Gesyad Başkanı Şükrü Deviren ve yönetimi tarafından yapılan ziyarette, Gesyad’ın bugüne kadar yaptığı çeşitli faaliyetlere değinerek Veteranlar Turnuvası finaline de Başsavcı Ülger’i davet etti.

Deviren; ‘’Gedyad, sosyal bir dernek. Bugüne kadar spor, sanat ve benzer etkinliklere yer verirken, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de imza attık. Kimsesiz ve devlet koruması çocuklarımızla çeşitli etkinliklerimiz periyodik olarak devam ediyor. Huzurevi ve benzeri yerleri de ziyaret kapsamımıza alarak çalışıyoruz. Söylem değil eylem derneğiyiz.’’ dedi.

Başsavcı Ülger ise; ‘’Gemlik’te sosyal hayatı geliştirmek adına yapılan çalışmaları olumlu buluyoruz. Derneğinizin de bu anlamda çalışması anlamlı. Geçtiğimiz günlerde cezaevinde yapılan tiyatro benzer konuların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Biz de bu anlamda çalışmalar yapacağız’’ dedi.

(Son Güncelleme: 28 Eylül 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir