‘’BİLGİ EVİ’’ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

‘’BİLGİ EVİ’’ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Gemlik Belediyesi’nin üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere sunmuş olduğu, içerisinde sosyal ve kültürel faaliyetler ile birlikte öğrencilerin sınavlara hazırlanmasında olumlu sonuçlar almasını sağlayacak olan Bilgi Evi’nin 2017-2018  eğitim yılı dönem kayıtları başladı.

Öğrenciler 27 Eylül – 10 Ekim tarihleri arasında Gemlik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne gelerek kayıtlarını yaptırabilecek. Kayıt sırasında yada kurslarda öğrencilerden herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ; ‘’Gençlerimiz Geleceğimizdir, Geleceğimiz İçin Çalışıyoruz. Dolayısıyla bizim onların eğitimine ve gelişimine katkı sunmak gibi bir sorumluluğumuz var. Açtığımız kurslarda hem yeni şeyler öğrenecek, hem yeteneklerini geliştirecekler. ’Bilgi Evi’ zengin fakir ayrımı yapmadan, çocuğunu özel okula gönderemeyen ya da özel ders hizmetler için yeterli gelire sahip olamayan ailelerin çocukları için farklı ve önemli bir eğitim alanı olacak. Ayrıca dürüst, ahlaklı, milli ve manevi değerlerine sahip kişiler olarak yetişecekler. Boş zamanlarını değerlendirecekleri gibi, yeni şeyler öğrenecekler. Bununla birlikte kötü alışkanlıklardan da uzak duracaklar. Biz gençlerimize her türlü imkanı sunmaya devam edeceğiz. Bilgi evimiz, gençlere yönelik projelerimizden sadece biridir. Bundan sonra da yaptığımız ve yapacağımız projelerimizle onların toplumumuza faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamayı amaçlıyoruz ” dedi.

 

KENT KONSEYİ ÇOCUK KOROSU SEÇMELERİ 8 EKİM’DE

Gemlik Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Gurubu tarafından geçen yıl  Edip Özer Başkanlığında ve Şef Eda Varlı yönetiminde oluşturulan çocuk korusu yeni dönem çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz yıl ellibeş öğrenci ile sürdürülen çalışmalar sezon sonunda iki güzel konser ile sonlandırılmış ve Gemlik halkı tarafından çok büyük bir beğeni toplamıştı.

Koro şefi Eda Varlı; “Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Gurubu olarak yaptığımız toplantı sonucunda, bu yıl yeni ekipler oluşturulması kararı aldık. 8 Ekim Pazar günü Kent Konseyi toplantı salonunda saat 11:00’de yeni çocuk korosu seçmeleri yapacağız. Müracaatlar (224) 513 43 95 numaralı telefona yapılacak. Amacımız müziğe gönül vermek isteyen çocuklarımızın önünü açabilmektir. Yapacağımız seçmelerle de koromuzun güzel bir Gemlik karması olmasını arzuluyoruz. Bu yıl çok daha güzel konserlere imza atacağımızı umuyorum. Bizlere her türlü desteği veren başta Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a, Kent Konseyi başkanı ve yürütme kuruluna, aileler adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir