SAADET’TEN İŞKUR’A ZİYARET

SAADET’TEN İŞKUR’A ZİYARET

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Yönetim Kurulu Üyelerinden Hamza Aygün, Ömer Tuncal Kınık, Burak Akyol ve Özkan Uğur’dan oluşan bir heyet ile İşkur Gemlik Şube Müdürlüğüne iadei ziyarette bulundu.

Misafirlerine ev sahipliği yapan İşkur Şube Müdürü Ünver Ünver bey, şunları söyledi. “Öncelikle, yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ederim. Misyonu, İslam Birliğini tesis etmek olan Saadet Partisine ve dolayısı ile sizlere büyük görevler düşmektedir. Öncelikle yaşadığımız şehirde ve ülkede gerçek manada islam ahlakına birlik beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacımız vardır. İlçemizde bulunan tüm siyasi partiler, ilçe halkını kucaklamak kardeşlik bağlarını tesis etmekle yükümlüdür. Toplum huzuru  ancak birliktelik ve kardeşlikle sağlanır. Ben ve ekip arkadaşlarım Gemlik halkına en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda Gemlikli işveren kardeşlerimizin de bizlere destek vermesini bekliyoruz.” dedikten sonra söz alan  Yıldız’da şunları söyledi; “Saadet Partisi’nin görüşü Milli Görüş’tür. Nedir Milli Görüş diye soracak olursanız kısaca şunları söyleyebilirim. Milli Görüşte öncelik ahlak ve maneviyattadır. Milli Görüş, sanayi hamleni yapabilmektir, kendi silahını, kendi arabanı üretmektir, tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yetebilmektir, madenlerini kendin çıkarıp kendin işlemektir. Yeniden yaşanabilir bir Türkiye olmanın yoludur, Yeniden büyük Türkiye olmanın ve sonunda Yaşanabilir bir dünyanın kurulmasının yoludur Milli Görüş.” diyen Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü.

“Bizim için üretmek esastır. Sanayide, tarımda, madende kısacası her sektörde tüketenden ziyade üreten olmaktır. Hal böyle olunca da ülkemizde işsizlik en az düzeye inecektir. Böyle bir ortamda size iş başvurusu yapan işçi değil, işçi arayan işverenlerin çıkacağı bir ortam sağlanacaktır. Bunu yapacak güç Saadet Partisi’ndedir.”dedikten sonra sözlerine son verdi.

Yıldız, Merhum Prof Dr. Necmettin Erbakan’ın “Davam” adlı kitabını İşkur Şube Müdürü Ünver Ünver beye hediye  ettikten sonra ziyaretini noktaladı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir