Kırmızı Kartı Bol Bir Hafta

Süper Ligin altıncı haftasında çok gergin bir derbi yaşadık. İkisi penaltından olmak üzere, toplam üç gol gördük. Beş kırmızı karta tanık olduk. Beşiktaş’ın yenileri ile Fenerbahçe’nin yenilerini izledik. Fenerbahçe’nin son dakika transferi olan Jansen’in, bu sezon süper lige damga vuracağını hissediyoruz. Fizik olarak çok güçlü ve çok hareketli olan bu futbolcunun, bu sezon çok penaltı yaptıracağını göreceğiz. Çok erken kırmızı kart gören Quaresma, birazda spor basınının kurbanı oldu. Son birkaç haftadan beri, Beşiktaş maçlarında Querasma kendini attırmaya çalışıyor diye,yakıştırmada bulunuyorduk. Sonunda, Querasma’da, Basın sektörü de muradına ermiş oldu.

Bu haftanın en önemli olayı ise, kendi evinde üç sıfır galipken, ard arda yediği dört gol ile Trabzonspor’un Alanyaspor’a yenilmesi oldu.  Ayrıca Ankara’da Gençlerbirliği’ne yenilen Başakşehir’in de sihri bozulmuş oldu.

Bursaspor ise, ilk yarıyı galip bitirmesine rağmen, ikinci yarıda yediği gollerden sonra, Galatasaray’a yenildi. Bu sezona, büyük bir gol şansı ile başlayan Tolga Ciğerci, Bursaspor maçında da galibiyeti getiren golü attı. Bursaspor’a inanmaya ve güvenmeye devam etmeliyiz. Çünkü, hem mücadeleyi bırakmıyor hem de hücum futbolu oynamayı beceriyor.

 

GÜNÜN SÖZÜ

İyi ve muhteşem arasındaki fark

Sadece biraz daha gayrettir.

“Clerance”

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Erol Gürçay

Ayrıca Kontrol Edin

Kibir Kendinden Habersizliktir.

Bu Seçimler Neden Önemli

Bu Seçimler Neden Önemli Geçen yıl,14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan seçimler, çok çekişmeli geçmişti. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir