Basketbolda şampiyon Mersin

Basketbolda şampiyon Mersin

Üçüncü Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında düzenlenen Basketbol Turnuvası sona erdi. Turnuva finaline Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Belediye Meclis Üyeleri, Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar, Gemlik devlet Hastanesi Başhekimi Şahmeran Çelenkoğlu, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ve Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut da katıldı.

Turnuvada son maçını kazanan Gemlik Basketbol takımı üçüncü oldu. Finalde Bilecik Belediyespor’u yenen Mersin Belediyespor turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuva Ödüllerini Centilmen takım olan Erzurum Büyükşehir Bld. ödülünü Gemlik Kent Konseyi Adına Fehmi Arslan , 3.cü olan Gemlik ekibinin ödülünü Milli Egitim Müdürü Mehmet Duran , 2.ci olan takımın ödülünü Gemlik Basketbol Külübu Başkanı Berkay Bulut verirken şampiyon takimi Mersin Büyükşehir Belediyesin ödülü Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz verdi.

Yılmaz; ‘’Takımlarımızı her zaman bekliyoruz’’

Salona önemli katkı sağlayan ve zeminin yapılmasında öncü olan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, final töreni öncesinde yapmış olduğu konuşmada; ‘’Gemlik’te önemli bir hazırlık turnuvasını geride bıraktık. Aynı zamanda takımımız da eksiklerini görmüş oldu. Misafir takımları da sahiplendik. İyi ağırladığımızı düşünüyoruz. Bu tarz turnuvaları daha sık yaparak takımlarımızı yine aramızda görmeyi umuyoruz’’ dedi.

Mersin Büyükşehir Bilecik Belediyeyi 101 -65 mağlup ettiği müsabakada

Mersin BŞB’de Arda Doğuş Sarıbay 30 sayı, 4 ribaund, 7 asist, Tufan Fındıklı 14 sayı, 3 ribaund, 1 asist, Onur Çalban 12 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Tibet İlhan 10 sayı, 5 ribaund, oynadı.

Bilecik Belediyede  Aykut Karcigi 17 sayı 5 ribaund 7 asist , Serkan Çetin 22 sayı 6 ribaund, Burak Burhan 7 sayı ,6 ribaund ,1 asist ile oynadı.

Gemlik Basketbol Erzurum Büyükşehir Belediyeyi 62-71yendiği müsabakada

Gemlik Ekibinde Mustafa Naimoğlu 15 sayı , 2 ribaund, Melih Kabakçı 15 sayı, 1 ribaund,  Cihan Hafizoglu 5 sayı, 9 ribaund ,7 asist , Gökhan Şenol 5 sayı ,2 ribaund , 5 asist , Cem Han 7 sayı, 5 ribaund ,3 asist ile oynadı.

Erzurum BŞB ‘de Olcay Ozkundilli 13 sayı ,3 ribaund assist, Alperen İzgin 13 sayı, 8 ribaund, Olcay Karpat 11 sayı 4 ribaund 5 asist ile oynadı.

(Son Güncelleme: 25 Eylül 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

1 yorum

  1. Gemlik Baskete bir kıyak daha… Tüm siyası olanakları sonuna kadar kullanın bakalım.Hazırlık turnuvası giderleri kent konseyinden,sözde festivalden .Bu turnuvaya neden Gemlikspor davet edilmedi ki….Ah o kendini biliyor ama bir şekilde kuzey rüzgarı kesilecek o zaman horon tepme sırası GEMLİKPSOR’umuza gelecek hemde tepelerinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir