Gemlik’in yeni Vizyonu Bulvarpark

Gemlik’in yeni Vizyonu Bulvarpark

Manastır bölgesine yeni çehre katan ve  Gemlik’in sosyal hayatına önemli katkı sağlayacağı düşünülen Bulvarpark’ın resmi açılışı yapıldı.

Gemlik’in Manastır bölgesinde oluşan yeni yaşam merkezleri, Gemlik’te konut ihtiyacının standartlarını yükseltmenin yanı sıra, ilçenin sosyal hayatına da önemli katkı sağlıyor. Pizza Pizza ve Migros’un Günaydın Sitesi altında yer bulmasının ardından hızlanan Manastır’ın yeni gözdesi ve merkezi de Bulvarpark oldu.

KURUMSAL FİRMALAR

Gönül Kahvesi ve Simit Sarayı gibi iki önemli mekânı içinde bulunduran Bulvarpark’a Soho Lounge farklı bir hava katıyor. Tesiste, çocuklar da unutulmamış. Onların da Bulvarpark’taki gözdesi ise Playland. Vizyon Yapı öncülüğünde yönetilen Bulvarpark, kendi işletmelerinin yanı sıra, Türkiye’nin seçkin firmalarına yer veriyor. Birkaç önemli firma ile de görüşmelerin devam ettiğini belirten işletmeciler, Bulvarpark’ın gelişmeye devam edeceğini vurguladılar. Vizyon Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Aygün ve Şirket CEO’su Burak Akyol’un öncülüğünde yapılan çalışmaların süreceği de kaydedildi.

AÇILIŞA ÖNEMLİ KATILIM

Bulvarpark girişinde yapılan açılışa Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Salih Akyüz, Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı  Ahmet Vakkas Yıldız, kurum, stk, oda ve dernek temsilcileri, Saadet Partisi İl Yöneticileri, iş dünyasının önde gelen isimleri ve davetliler katıldı.

AYGÜN; KENTSEL DÖNÜŞÜM, AYNI ZAMANDA SOSYAL DÖNÜŞÜMDÜR

Program öncesinde söz alan Vizyon Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Aygün; ‘’Gemlik’te kentsel dönüşümde en önemli adımları attık. Kentsel dönüşümü sadece binaların yenilenmesiyle yapılmaz. Biz aynı zamanda sosyal hayatta da dönüşüm sağlıyoruz. Gemlik’e hem kaliteli ve önemli mekanları kazandırıyor, hem de önemli hizmet veriyoruz.

Başta ortağım Ömer Bey’e, projelerimizde yanımızda olan CEO’muz Burak Bey’e, ailemize, Gemlik Belediyesine, ekibimize ve mekanlarımızın kalitesini sağlayan hizmet verdiğimiz müşterilerimize teşekkür ederiz’’ dedi.

Ardından söz alan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Salih Akyüz ise, beklediğinden büyük mekanlar olduğunu belirterek, dönüşümle birlikte modern mekanlar oluşturan Vizyon Yapı’ya teşekkür etti. Konuşmaların ardından yapılan dua ile açılış kurdelesi kesildi.

ÖDÜLLÜ KAHVE

Bulvarpark’ın iddialı mekanlarından olan Gönül Kahvesi, çok sayıda kahve ödülünü içinde bulunduran firmanın Gemlik Şubesi olarak Bulvarpark’ta karşımıza çıkıyor. İşletmeciliğini Melih Ekmekçi’nin yaptığı mekan,  sıcak içeceklerinin yanı sıra, soğuk ürünleri, pasta, waffle çeşitleri ve üründeki kalite tercihi ile dikkat çekiyor. Kahve konusunda Türkiye’nin en iddialı firması olan Gönül Kahvesi, kahve çeşitlerinin fazlalığıyla da öne çıkıyor.

TÜRKİYE MARKASI

Türkiye’nin en tanınan markalarından olan ve tüm metropollerin işlek yerlerinde yer alan Simit Sarayı da Bulvarkark’ta yer alıyor. İşletmeciliğini Gözde Seğrek’in yaptığı işletme, sağlıklı ve güvenli ürünleri hizmete sunuyor. Kahvaltı konseptinin yanı sıra, akşam yemekleri ve oturma alanlarıyla tercih ediliyor.

RENKLİ İÇERİK

Soho Lounge ise renkli konsepti, farklı ve rahat tasarımıyla Bulvarpark’a önemli renk getiriyor. Gemlik’in bilinen işletmecilerinden Faruk Levent Polat’ın işletmeciliğini üstlendiği mekan, nargile kafe olarak hizmet veriyor.

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Playland, Bulvarpark’ta kar amacı gütmeden kurulan çocuk oyun alanı. Cüzi ücretlerle çocukların keyifli zaman geçirmesini sağlayan alan, özellikle çocuklu ailelerin Bulvarpark’ta vakit geçirirken çocuklarını güvenle bırakabilmesiyle öne çıkıyor. Playland’ın işletmecisi ise Kerem Yılmaz yapıyor.

(Son Güncelleme: 24 Eylül 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir