Başkan Refik Yılmaz Televizyonda

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, AS TV ekranlarında 5 yıl içinde yaptığı hizmetleri anlattı.

Bu 5 yıllık hizmetin 2 yılının, CHP’li belediye yönetimine ait olduğunu hepimiz biliyoruz.

O, 2 yıllık döneme ait, usulsüzlük iddiaları ile, mahkemelere sevk edilen dosyalara yoğunlaşmadı. Ama o dönemde, Belediyenin borçları ödemede zorluk çektiğini anlattı. O dönemde Belediye ile iş yapan esnafın, Belediyeye karşı güvenini kaybettiğini vurguladı.

Bizim de zaman zaman vurguladığımız gibi sahil ve meydan çalışmaları sırasında yaptığı kamulaştırmaları ve pek çok yöneticinin cesaret bile edemeyeceği hizmetleri anlatma fırsatı buldu. Bu hizmetlerin Kumla’ya ve Umurbey’e ulaştığını belirtti.

Bu arada, üçüncü Gemlik Zeytin Festivalinin programını da, anlatma fırsatı buldu. 6 ülkenin konuk olduğu ve bu festivalin sadece zeytin festivali olmakla kalmayıp, aynı zamanda bir barış festivali de olacağını ifade etti. Refik Yılmaz konuşmasının finalinde deprem felaketine ve deprem konutlarına da değindi. 4 etapta, 338 konutun temelini attıklarını, devam eden bin 400 konuta ilave olarak, bin 600 konut yapılacağını bildirdi.

Gemport hisse satışından dolayı, konutlar için gerekli paranın da hazır olduğunu ifade etti. Biz de, Başkan Yılmaz’ı bu çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Ve bu büyük ihaleler için mümkün mertebe tek firmadan ve oy çokluğu ile karar vermekten kaçınmalarını öneriyoruz.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Bir kez görmek.

Yüz kez sormaktan iyidir.

“Çin Atasözü”

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Erol Gürçay

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Hayat Pahalılığı Gücünü Gösterdi

Hayat Pahalılığı Gücünü Gösterdi Yerel seçimler öncesinde seçmenin projelerden ziyade genel ekonomiye kilitlendiğini yazmıştık. Fırsatçılar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir