Gemlik’te okul servisleri denetlendi

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamada, Gemlik’te bulunan okul servisleri kontrol edildi. İlçe emniyet müdürlüğü bünyesinde görev yapan Asayiş, Terör, Trafik, Toplum Destekli polislik, Önleyici Hizmetler şubelerine bağlı polislerin hemen hemen her okulda görev yaptığı uygulamalar aralıksız devam ediyor.

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının başladığı ilk günden itibaren yapılan denetimde, Gemlik’te görev yapan yaklaşık 100 okul servisinin denetlendiği kaydedildi.

Okul önlerinde yapılan denetimlerde, servis araçlarının gerekli evrakları taşıdıkları, öğrenci sayısı, güvenlik önlemleri ve iç donanımlarının öğrenci taşımaya uygun olup olmadığı da incelendi. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi tarafından yapılan denetimlerde, basit kusurlar ile alakalı uyarılar da yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğünün benzer uygulamalara devam edeceği, okul servisleri ile alakalı denetlemeyi sıkı tutacaklarını kaydettiler.

(Son Güncelleme: 21 Eylül 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir