Gemlik Zeytin Festivali Başladı

Üçüncü Uluslar arası Gemlik Zeytin Festivali başladı. 21 Eylül günü başlayan zeytin festivali, 24 Eylül Pazar akşamı,  Gökçe’nin sunacağı konserle sona erecektir.

Geçen sene yaşadığımız festival, daha geniş zamana yayılmıştı. Ve çok farklı olanları, bünyesine almıştı. Bu sene, daha kısa zamana sığdırıldığını ve öğrendik. Ve etkinlikler yönünden biraz daha sadeleştiğini hissettik. Ayrıca halk oyunları gösterileri ile, Umurbey mahallesinin, Kumla mahallesinin, ve özellikle Balıkpazarı mahallesinin, “vitrine çıkarılmasını” olumlu bulduk.

Sponsorlar içinde en başarılı kooperatifler içinde olan, Marmarabirlik’in logosunu da gördük. Ama etkinlikler içinde Marmarabirlik ismine rastlayamadık. Marmarabirlik, bu festivalde daha etkin bir rol aldığı taktirde, Marmara bölgesindeki bütün zeytincilerin, bu uluslar arası festival çatısı altına gireceğine, inanıyoruz.

Kısacası, bu uluslar arası festival de, Marmarabirlik’in birleştirici bir rol alması, şarttır. Bu vesileyle, bu uluslar arası projenin tasarlanmasında, tanıtımında ve uygulanmasında katkısı olan, her kişi ve kuruma, şükranlarımızı sunuyoruz.

 

 

 

GÜNÜN SÖZÜ

Ara sıra isyana yönelecek olsan bile

Hatırla ki, Kainatı yargılamak imkansızdır.

Kavgalarını sürdürürken bile. Kendi kendinle, barış içinde ol.

“Baltimore – 1816”

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Erol Gürçay

Ayrıca Kontrol Edin

Kibir Kendinden Habersizliktir.

Bu Seçimler Neden Önemli

Bu Seçimler Neden Önemli Geçen yıl,14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan seçimler, çok çekişmeli geçmişti. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir