Kritik İki Referandum

Son günlerde, Kuzey Irak’taki referanduma Amerika’nın karşı gibi görüntü vermesine kanmayınız. Çünkü kuklacı Amerika, referandumu körükleme görevini İsrail’e vermiştir.

Artık mitinglerde, Kuzey Irak bayrağı ile İsrail bayrağını, yan yana görmeye başladık. İsrail Genel Kurmay Başkanından, ‘(P.K.K) terör örgütü değildir’’ tipinde, tahrik edici açıklamalar, duymaya başladık.

Kuzey Irak referandumu öncesi, İsrail süreci kışkırtmaya çalışırken, Amerika İspanya’nın içine, el attı. Çünkü 1 Ekimde, İspanya’da Katalanların referandum oylaması, olacaktır.

Amerika, Nato’da kopmaya çalışanların peşine düşmüştür. Son yıllarda, Türkiye Nato dışında alternatif aradığı için, patlayan bombalara muhatap olmaktadır.

İngiltere ve Fransa, Nato dışında seçenek aradıkları için, bombalarla tanıştılar. Ülkelerin, zayıf halkalarını çok iyi analiz eden Amerika’nın, yeni hedefinde ise Katalanları görüyoruz.

Aslında, Amerika’nın İspanya’yı bölmesi veya İspanya’ya yerleşmesinin en önemli sebebi, ‘’Fransa ve İngiltere’yi’’ yakın markaja almak içindir.

Sözün kısası, süper güçler, sadece küçük ülkeleri yemekle doymadılar. Şimdi, birbirlerini yemeyi hedef aldılar.

Nato kumpasının farkına varan Türkiye’nin Rusya, İran, Irak ve Çin ile birlikte, en az zararla bu sıkıntılı dönemi atlatacağına, inanıyoruz.

GÜNÜN SÖZÜ

Biri sana kötülük ederse unut.

Ama. Sen birine kötülük edersen unutma.

‘’Halil Cibran’’

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Erol Gürçay

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir