Antalya Yörex’e Gemlik Zeytini Damgası

Antalya Yörex’e Gemlik Zeytini Damgası

Gemlik Ticaret Borsası her yıl Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Antalya’da geleneksel olarak düzenlenen Yörex fuarında stant açarak Gemlik zeytinini ve Gemlik’in tanıtımına katkıda bulunmuşlardır. Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır, Meclis Başkanı Mustafa Doğan, Meclis Başkan Yardımcısı Erdinç Ersan, Meclis Üyesi Ali Öztürk ve Genel Sekreter Bahadır Selvi’nin katılım sağladığı fuarda borsa standına ilgi yoğundu. Stant ziyaretçileri ayrıca 22-24 Eylül 2017 Tarihleri arasında gerçekleşecek olan Gemlik Zeytini Festivali’ne de davet edildi.

”Sizin Oraların Nesi Meşhur” sloganıyla ünlenen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen fuarda Gemlik zeytinine olan ilgili oldukça yoğundu. TOBB başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ,Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal borsanın standını ziyaret ederek meşhur Gemlik Zeytini’nin tadına bakmışlar ve çok beğenilmiştir.

Fuarda konuşan Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Özden Çakır “Yörex fuarı ülkemizin Yöresel ürünlerinin vitrine çıktığı, tüketicilere gerçek yöresel ürünlerin tattırıldığı ve amacına tam anlamıyla ulaşmayı başaran bir fuardır. Bizde Gemlik Ticaret Borsası olarak bizim oraların Gemlik Zeytini meşhur dedik ve Gemlik Zeytinini tanıtmak amacıyla bu fuara katıldık ve Yöremizin zeytinin en iyi şekilde tanıtma fırsatı bulduk. TOBB Başkanımızı ve Bakanlarımızı da 22-24 Eylül Tarihleri arasında gerçekleşecek olan Gemlik Zeytini festivalimize davet ettik. Gemlik Zeytinin ve Coğrafi İşaretli ürünleri ülkemize ve dünyaya tanıtmak için var gücümüzle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Tüketiciler bilinçlendikçe Coğrafi İşaretli ürünler o yörenin çiftçisinden tüccarına her kesime büyük katkılar verecektir ve yöresel ürünün adını daha yukarılara taşıyacaktır.”dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir