Beşiktaş’ın Avrupa Zaferi

Beşiktaş, Porto’yu üç farkla yenerek, şampiyonlar ligine iyi bir başlangıç yaptı. Geçmiş yıllarda Porto ile 8 maç yapan Türk takımları, galibiyet alamamışlardı.

Beşiktaş ise ilk galibiyetini, hem de Porto şehrinde almış oldu. Beşiktaş, Lige başladığından çok daha iyi bir performans içinde, göründü.

Porto ise, geçmiş yıllarda seyrettiğimiz, Porto takımı kalitesinde değildi. Atılan ve yenilenen gollerin tamamı, Beşiktaş’lı futbolculara aitti.

Porto’lu seyirciler eski Benfica’lı Taliska’yı ıslıklarken Guarizma’yı da alkışladılar. Gruptaki ilk maçını, deplasmanda kazanan Beşiktaş, gruptan çıkabilmek açısından da önemli bir fırsat yakaladı.

Bu arada, hem Beşiktaş’ın, hem de milli takımımızın, en efendi ve en sabırlı Futbolcusu Cenk Tosun’da, beklenen golünü attı.

Artık geniş bir kadroya sahip olan Beşiktaş’ın, hem Süper Ligde ve hem de Avrupa’da, başarılı olacağına inanıyoruz. Adaletli ve efendi hocamız Şenol Güneş’in, maç öncesi ve maç sonrası yapacağı konuşmaları, kısa tutmasını öneriyoruz.

Medya tuzaklarına karşı, dikkatli olmasını diliyoruz. Gruptaki ilk maçlarda, Beşiktaş’ın galip gelmesi ve diğer iki rakibin berabere kalması, ayrı bir avantaj yaratmıştır.

 

Babalarınızın yaptığı çadırlarda,

Uykuya dalmayın, ilerleyin,

Dünyaya ayak uydurun.

‘’Cowder’’

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Erol Gürçay

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir