Ankaralılar Zeytin Festivaline Davet Edildi

Gemlik Belediyesi’nin Gemlik Kent Konseyi ve çok sayıda sponsor firmanın desteğiyle birlikte organize ettiği 22-23-24 Eylül’de düzenlenecek olan 3. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali tanıtım çalışmaları kapsamında 13 eylül saat 12:00 ile 16:00 arasında Ankara-Kızılay Meydanında Tanıtım Standı kuruldu. Ankaralılar tarafından yoğun ilgi gören tanıtım çalışmalarında vatandaşlar Gemlik zeytininin coğrafi işareti konusunda bilgilendirilirken Festival Programlarının yer aldığı broşürler vatandaşlara dağıtılıp, Ankaralılar Festivale davet edildi.

Gemlik Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Fehmi Arslan, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Kent Konseyi Kadın Kolları, Adliye köyü Tarımsal kalkındırma Koop. Başkanı Coşkun Damar ve Belediye personelleri de stant çalışmalarına katıldı. Kızılay Meydanın da Vatandaşlara zeytin ve zeytinyağı ikram edildi.

Stant ve tanıtım çalışmaları 16 Eylül Cumartesi günü İstanbul’da Beyoğlu,Kadıköy ve Eminönü semtlerinde, 17-18 Eylül de Bursa Kent meydanında devam edecek.

 

(Son Güncelleme: 14 Eylül 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir