Gesyad çocuklarla yarıştı

Gesyad çocuklarla yarıştı

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği, Sırameşeler Kız Yetiştirme Yurdu ile bir araya geldi. Borusan Kampüs Müdürü ve Sosyal İşler Sorumlusu Serdar Özkaleli ve Borusan firmasının desteklediği etkinliğe Ak Parti, CHP ve MHP’nin de kadın kolları katıldı.

Gemlik Hasanağa Kampında yapılan etkinlikte, çocuklar hem tekne gezisi yapıldı, hem de farklı oyunlar oynandı. Çocuklar ve katılımcıların eğlenceli zaman geçirdiği etkinlikte, unutulmakta olan oyunlara da yer verildi. çuval yarışı, mendil kapmaca gibi oyunlar, çocukların en çok dikkatini çeken etkinlikler oldu. Programda Gemlikli sanatçı Ahmet Gültekin ve grubu da sahne aldı.

Gesyad Başkanı Şükrü Deviren, destek verenlere teşekkür ederken; ‘’Gesyad’ın misyonlarından biri de çocuklarımız oldu. Sevgi evleri ve benzer kurumlardaki çocuklarımızla bir arada çok sayıda etkinlik yaptık. Onları da sosyal hayata dahil etmenin mutluluğunu yaşadık. Gesyad bundan sonra da, sosyal hayatın içinde olmaya, geleceğimize yatırım yapmaya devam edecektir’’ dedi.

(Son Güncelleme: 13 Eylül 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir