????????????????????????????????????

Belediye Gemtaş’tan daire alacak  

Gemlik Belediye Meclisi Eylül Ay’ı ilk toplantısı, Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıda maddelerin büyük bölümü ilgili komisyonlara sevk edilirken, raporlar ikinci meclise bırakıldı.

Doğrudan görüşülen maddeler arasında ilk olarak 29’uncu madde; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün, Gençlik Hizmetleri ile ilgili yazısıydı. Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi karşısında yapılan Gençlik Merkezi ile alakalı Gemlik Belediyesi, İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile alakalı protokol yapılması gündeme geldi. Konunun detaylandırılmadığı ile alakalı MHP ve CHP reddederken, konu Ak parti oylarıyla kabul edildi.

Önergeler bölümünde ise Gemlik Belediyesi iştiraki olan Gemtaş Şirketinin yapmış olduğu inşaattaki dairelerin Gemlik Belediyesi tarafından satın alınması görüşüldü. MHP ve CHP konuya itiraz ederken, öneri Ak Parti oylarıyla kabul edildi.

Konu ile alakalı CHP adına söz alan Galip Gür; ‘’Gemtaş’ın dairelerini sadece Belediye alacaksa, neden Belediye kendisi yapmıyor. Bu konuda Gemtaş’ta yönetici olan isimlerin oy kullanması uygun değildir’’ dedi.

Konu ile alakalı söz alan MHP Grup Sözcüsü Osman Doğan ise; ‘’Doğrudan Gemtaş’ın yöneticisi olan isimler Belediye meclisinde görevli. Böyle bir hareket doğru bulmuyor ve oy kullanmamaları gerektiğini düşünüyoruz’’ dedi. Ayrıca MHP konuyu yargıya taşıyacaklarını da belirtti.

(Son Güncelleme: 13 Eylül 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir