Kurtuluş Destanında Buray Fırtınası

Gemlik’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında sahne alan Kıbrıs Türkü Pop Sanatçısı Buray (Hoşsöz) 15 Temmuz Demokrasi Meydanında unutulmaz bir konsere imza attı. Gemlik Belediyesi’nin organize ettiği konserde sahne alan Buray liste başı olan şarkılarının yanı sıra birçok ünlü sanatçının eserini başarıyla yorumlayıp, hayranlarını coşturdu. Yaklaşık 15 bin kişinin ayakta ve coşkuyla izlediği konserde iki buçuk saat sahnede kalan Buray, performansıyla da büyük beğeni topladı.

2015 yılında çıkardığı “İstersen” ve “Sen Sevda mısın” isimli şarkılarıyla müzik listelerini alt üs eden Buray, 2016 yılında yaptığı, “Kimsenin Suçu Yok” ve “Aşk mı Lazım” şarkılarıyla zirvedeki yerini pekiştirmeyi başardı. Haluk Levent, Kuzey, Rober Hatemo, Soner Arıca, Gökhan Tepe, Berksan ve İzel gibi ünlü sanatçıların Gitaristliğini de yapan Buray, Gemlik’te verdiği ilk konserinde yoğun ilgiyle karşılandı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçenin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yıldönümünde Gemlik gençliğine Buray gibi önemli bir sanatçıyı getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Buray’a Gemlik halkı adına çiçek, zeytin ve zeytinyağı hediye eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Zeytinin Başkenti Gemlik’e hoş geldiniz” diye konuştu. Konser öncesinde İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı şehitler adına dua okudu. 11 Eylül İlkokulu öğrencileri şiir dinletisi, halk dansları etkinliği güne renk katarken, Mehteran gösterimi de ayakta alkışlandı.

(Son Güncelleme: 12 Eylül 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir