11 EYLÜL’E SPOR SALONU GÜN SAYIYOR

11 EYLÜL’E SPOR SALONU GÜN SAYIYOR

Gemlik Belediyesi’nin eğitim ve öğretime yönelik hizmet ve yatırımları devam ediyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın öncülüğünde özel sektör ve merkezi hükümet işbirliği ile ilçeye 7 yeni okul kazandırılırken, okul bahçelerinin genişlemesi ve çevre düzenleme çalışmaları da devam ediyor. Zeytinin Başkenti Gemlik’i aynı zamanda üniversite ve spor şehri de yapmak için önemli yatırımlara imza atan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İmam Hatip Lisesi, Lale Kemal Kılıç Ortaokulu, Celal Bayar Anadolu Lisesi’nin ardından 11 Eylül İlkokuluna da spor salonu yapılması için kamulaştırma çalışmalarını hızlandırdı.

İlçedeki tüm okullara spor salonu kazandırma projesi kapsamında Roda İmam Hatip, Şükrü Şenol ve Şehit Cemal Okulları ile birlikte 11 Eylül İlkokulunda da proje çalışması başlatan Refik Yılmaz, 11 Eylül İlkokuluna cepheli kamulaştırılan üç katlı binanın yıkım çalışmasını yerinde inceledi. Okul Müdürü Abdülillah Bilir, Osmaniye Mahallesi Muhtarı Nevres Atalar ve Eşref Dinçer Mahallesi Muhtarı Yusuf Güngör Al ile birlikte yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Refik Yılmaz, kentsel dönüşüm kapsamında okul bahçelerini genişletirken, spor salonu çalışmalarına da hız verdiklerini açıkladı.

Okul bahçesine bitişik iki katlı son binanın kamulaştırma çalışmalarında da sona geldiklerini anlatan Refik Yılmaz, 11 Eylül İlkokulu öğrencilerine yakışır modern spor salonu temelini, kamulaştırma çalışması biter bitmez atacaklarını müjdeledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, eğitim ve öğretime yönelik hizmet ve yatırımların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

1 yorum

  1. Spor şehrimi dediniz?Güldürmeyin bizleri 100.000 nufuslu ,sanayi ilçesi Gemlik’in futbol takımı 1.kümede mücadele ediyor.Göreve geldiklerinde Süper kümede oynuyordu takımımız.Spora işlerine geldikçe destek veren bu yönetim tarzını kınıyoruz.3.LİG -2LİG bir çok ilçe,köy,şehir belediyenin desteği ile mücadele ediyor.Bıraksınlar bu işleri.Zamanı gelecek bizler GEMLİKSPOR’LU taraftalar olarak orhangazi göl tesislerinde atkı dağıtarak,davul çalarak amigoluk yapanların bu şehre hizmet etmeden ,arkalarında bıraktıkları dedikodular ile koltuklarından nasıl gittiklerini izleyeceğiz.

    GEMLİKSPOR TARAFTAR DERNEĞİ.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir