Resmi Bayramlaşma ikinci gün

Resmi Bayramlaşma ikinci gün

Gemlik Kaymakamlığı resmi bayramlaşma programını yayınladı. Buna göre Gemlik’te yapılacak olan resmi bayramlaşma, Kurban Bayramının ikinci günü, Gemlik Sosyal Yaşam Merkezinde gerçekleştirilecek.

Protokolün katılacağı bayramlaşmanın ardından 12.00’da Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü, 12.30’da da İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edilecek. Gün içinde şehit aileleri ve gazilere de ziyaret yapılacak.

‘’Kaymakamdan kutlama’’

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, kurban bayramı ile alakalı yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘’  Bayramlar insanlar arasındaki dayanışma ve paylaşmanın arttığı, dargınların barıştığı, milli birlik ve beraberlik duygularının yüceldiği, kardeşliğin yayıldığı günlerdir.

Yeni bir bayrama daha ulaşmanın sevincini ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ortam birlik ve beraberlik içinde olmamızı zorunlu kılmaktadır. Bu zor günleri kısa sürede birlik ve beraberlik içinde aşacağımıza inancımız tamdır.

Bu vesile ile tüm mesai arkadaşlarımı ve Gemlik halkının Kurban Bayramınını tebrik eder, aileleri ile birlikte huzurlu bir şekilde nice bayramlara ulaşmalarını dilerim.’’

 

(Son Güncelleme: 29 Ağustos 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir